Villalid har nöjda kunder

”Villalid byggde vår arkitektritade villa i Spånga och vi är mer än nöjda! Företaget är mycket kompetenta och tar sitt jobb på högsta allvar – även om allt var bra så var nog det allra bästa att komplexiteten med att bygga nytt försvann i och med att Villalid tog hand om allt – alla hantverkare… Read more »

”Samarbetet har varit bra och förtroendegivande från första stund. Villalid levererar kvalitét och på tid genom hela byggprocessen och är dessutom ett bra bollplank för ideer och lösningar. Man kan lita på att det sista blir gjort vilket är unikt! De vill ha nöjda kunder – och du blir nöjd! Vi kan varmt rekommendera Villalid.”

”När vi skulle bygga till vårt hus letade vi efter en entreprenör som verkligen gillade våra idéer och arkitektens tankar, och vi fann personer som både bidrar med sitt kunnande och verkligen månar om slutresultatet. Villalid är det lilla entreprenadföretaget som tänker på helheten utan att tappa detaljerna. Vi känner att de bygger för att vi ska vara nöjda husägare i många, många år.”

”Vi kände oss mycket trygga och bekväma med Villalid under hela byggnationen av vårt vindsetage! Byggprocessen blev mer lättvindig än vi någonsin hade kunnat tänkt oss. Vi är supernöjda, både med samarbetet under projektet vindsvåning – och resultatet! Tack Villalid!”

”Att bygga nytt eller bygga till är ett stort beslut, innebär mycket nytt och är en privatekonomisk stor fråga. Oavsett om det handlat om idéer och lösningar eller att fixa problem så har det genom Villalid löst sig på ett för oss okomplicerat sätt. Vi har känt en trygghet, ansvarstagande och ett bra stöd från Villalid under hela processen och skulle vi börja ett nytt bygg-/renoveringsprojekt så skulle vi definitivt prata med Villalid.”

”Vi har de bästa erfarenheter från att ha anlitat Villalid som leverantör. Alla de tre viktigaste åtagandena, som en husköpare oroar sig över när han får löften från leverantören, uppfylldes till punkt och pricka:

  • vi fick ett fast pris och det blev inte ett öre dyrare än så
  • vi fick alltid tag i den ansvarige och han hade alltid tid att diskutera när vi hade synpunkter under byggets gång
  • huset blev färdigt på utlovad tid”

”Villalid har under vårt projekt hela tiden använt hantverkarare som hållit en hög kvalitet genom hela arbetet. Projektledning har också fungerat utmärkt.

Projektledaren, Mikael Hägerlid, har alltid varit mycket tillgänglig under hela projektet. Vi har även fått många bra tips och ideér på olika lösningar, både byggtekniska och estetiska. Det har varit tryggt att genomföra detta projekt med Villalid”

När vi inledde vårt projekt att renovera och tillbygga vårt hus valde vi på arkitektens inrådan att kontakta Villalid; ett beslut vi inte ångrat! Vi har genomgående fått ett professionellt och pragmatiskt bemötande, och har under projektets gång haft en väldigt konstruktiv dialog med Micke, Maria och övriga Villalid-representanter. Vi uppskattar också dom förslag till förändringar och justeringar vi fått löpande, som berört allt ifrån kostnadsbesparingar till konstruktionsförbättringar och estetik. Det är många frågor som man som byggherre ska ta ställning till under ett större byggprojekt, och då är det skönt när har en kunnig och nyfiken entreprenör att ringa till som kan presentera möjliga alternativ  på ett sätt som gör att man även som lekman känner att man alltid kan fatta rätt beslut.

 

Martin och Johanna Whitlock