Badrum  Trappa  Kontor  Räcke  Kök Master bedroom  Dusch  Matplats  Kök  Trappa

 

En bostad för dig som bara kan tänka dig det allra bästa i både materialval och genomtänkta tekniska lösningar. Smakfullt designad i absolut internationell toppklass. Unik i sitt slag i Stockholm, med ett underbart läge intill lugna Tegnérlunden.

Nedervåningen tar emot med genomgående svartbetsade och mattlackade furugolv. Här finner du våningens tre rum, tvättstuga samt ett badrum utfört i högsta tänkbara design.

Master bedroom med smart garderobslösning samt inbyggd TV i sänglösningen. I fil mot den lugna gården ligger två rum avdelade med en vägg med inbyggt akvarium.

Trappen som binder samman de båda våningarna är lägenhetens hjärta och smycke.

På övre plan möts du av öppna sociala ytor och en förstärkt känsla av att befinna dig mitt i en inredningstidning eller i en lounge på ett designhotell. I mitten av rummet ligger den öppna spisen som sprider en underbar känsla och värme i både vardagsrumsdelen samt köket. Praktiskt styrd med stadsgas.

Köket är arkitektritat och platsbyggt med full maskinell utrustning av märket Gaggenau. Kyl, Frys med inbyggd ismaskin, diskmaskin, varmluftsugn, micro och kaffemsakin. Ute på terassen kan du både njuta av det ljusa höga läget samt en dusch under årets varma dagar.

Genomgående i samtliga rum samt terass styrs både ljus och ljud av inbyggda system. Gira Ljussystem samt Nuvo ljudsystem.