Trygghet, kvalitet och glädje är våra ledord. Det är roligt att bygga hus och vi vill att du som kund ska att uppleva det genom hela processen. Samtidigt som vi vill skapa ett riktigt bra resultat.

Att bygga hus är ett av de största projekten – ekonomiskt sett – i livet. Man går igenom en rad faser och pendlar mellan tillstånd av glädje, hopplöshet, frustration, rädsla och otrolig tillfredsställelse. Vi kommer genom nära samarbete att hjälpa och stötta dig som kund genom hela processen. Vår ambition är att göra ditt husbygge till en positiv upplevelse.

VÅRA STYRKOR

En av våra styrkor är att vi har så få begränsningar. Varje hus vi bygger är unikt. Därför har vi ingen katalog med färdigritade modeller. Och vi bygger i alla typ av system, sten, betong och trä, alla på totalentreprenad. Sen är vi alltid nyfikna på, och utvärderar nya byggsystem som når marknaden.

Vi har kontroll över hela processen, eftersom vi har egna snickare, arbetsledare och projektledare. Även i de fall som vi använder underleverantörer har våra projektledare full kontroll.

VÅRT MÅL – ”0 BESIKTNINGSANMÄRKNINGAR”

Vi firar inte vid försäljning, utan vi firar först efter godkänd slutbesiktning. Och vi nöjer oss inte med bara godkänd, för oss är det 0 besiktningsanmärkningar som räknas. Det är också ett av våra övergripande mål, som våra anställda blir uppmärksammade för. För oss är det prestige och visar vår kvalitets- och slutföringskapacitet. Vi står för vad vi lovar!

STABILITET OCH TRYGGHET

Villalid har funnits sedan 2006. Det har varit upp- och nedgångar, men genom ett gott företagande, välskött ekonomi och stor försiktighet har vi nu en stabil och trygg ekonomisk grund.

LÅNG ERFARENHET

Vi som arbetar och driver Villalid har lång erfarenhet inom byggbranschen. Micke, som är en av ägarna, har varit byggledare för närmare 300 nybyggnationer och om- och tillbyggnader. Han drev tidigare en byggfirma som omsatte närmare 30 miljoner kronor per år.